Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie kaartverkoop NAC Breda - PSV

Informatie kaartverkoop NAC Breda - PSV

Informatie NAC Breda – PSV (29-09-2018)

23 aug 2018

Competitie:

Eredivisie

Datum en aanvang:

Zaterdag 29 september 2018, 18.30 uur

Verkoop:

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een buscombi als ook voor een autocombi. Voor deze wedstrijd zijn er daarom in totaal 750 kaarten beschikbaar waarvan 210 voor de autocombi. Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt.

Er komen voor deze wedstrijd twee voorrangsverkopen.

De eerste verkoop is voor supporters die 45 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd. Je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op PSV.nl/ticketaccount. Voor deze groep ( /- 200 personen) start de verkoop vrijdag 24 augustus om 09.30 uur.

De tweede verkoop is voor supporters die 21 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd. Voor deze groep ( /- 750 personen) start de verkoop maandag 27 augustus om 09.30 uur. Voor overige supporters start de verkoop woensdag 29 augustus om 09.30 uur. De verkoop eindigt uiterlijk vrijdag 28 september om 12.00 uur.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De verkoop vindt plaats via PSV.nl/ticketaccount. Je kunt voortaan op voorhand al andere personen toevoegen in je profiel waarvoor je wilt bestellen. Zorg dat je over de pincode van deze persoon beschikt. De pincode is standaard '0000' tenzij gewijzigd.

Koop via PSV.nl/ticketaccount

Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/ticketaccount en log in met je klantnummer (rechtsboven)

2. Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'

3. Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze, 'auto' of 'bus'

* Indien je voor 'bus' kiest, kies dan bij 'prijstype' jouw opstapplaats

4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat

5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;

* Indien je voor vervoerswijze 'bus' hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer

6. Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.

7. Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone

8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/ticketaccount hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:

Autocombi € 12,00

Busreis inclusief toegangskaart:

PSV Supporters Club Cardhouders € 22,00

PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,00

Opmerkingen autocombi:

Voor de autocombi zijn maximaal 210 kaarten beschikbaar. Het omwisselen vindt plaats tussen 17.30 uur en 18.30 uur op het parkeerterrein bij het bezoekersvak. Op dit parkeerterrein kan gratis worden geparkeerd op vertoon van het omwisselbiljet.

Opmerkingen buscombi:

De bussen vertrekken om 16.00 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig.

Er is een alternatief opstappunt in Gilze-Rijen (Parkeerplaats Molenheide tussen afslag 12 en 13 van de A58). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:

Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:

Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 23 aug 2018 - 18:14