Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Update busreizen Champions League

Update busreizen Champions League

5 sep 2018 - Door: 19

Na de loting zijn we direct aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor de organisatie van busreizen naar de speelsteden. London en Milaan zijn relatief makkelijk te organiseren, dat gaan we dan ook zeker doen.

Barcelona is helaas een ander verhaal. Niet alleen vanwege de afstand en de daaraan gekoppelde reisduur, ook vanwege het feit dat PSV geen stewards kon cq wilde leveren. Twintig uur heen, inzet in Barcelona en twintig uur terug, dat is inderdaad een bovenmatige inzet die je dan van stewards verlangt. Vervolgens hebben we de optie onderzocht van het charteren van een eigen vliegtuig. Dat was naar Madrid immers een succes. Dat was in maart, nu zitten we in het staartje van het vakantieseizoen en zijn er veel minder vliegtuigen beschikbaar. Ook zouden we moeten uitwijken buiten Eindhoven Airport.

Grootste struikelblok echter is het financiële risico. Zomaar even een vliegtuigje huren, zo werkt het niet. Dat is met alles erop en eraan een kostenpost van meer dan € 60.000,-
Dan kom je ook uit op een prijs voor een dagretour van meer dan € 300,- voor alleen de vlucht. En daarmee faciliteer je ook maar een beperkt gedeelte van ons ledenbestand.

Stel dat we de garantie hadden dat we een deel van de kaarten direct zouden kunnen krijgen van PSV, dan zou het risico een stuk minder groot zijn geweest. Dat willen we echter niet, dat zou een stap terug in de tijd zijn.

Al met al een uitgebreid verhaal omdat we het belangrijk vinden onze keuzes goed uit te leggen. We zien uit naar de Champions League en de info over London en Milaan volgt snel.

Laatst bijgewerkt : 5 sep 2018 - 10:06