Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie kaartverkoop FC Barcelona - PSV (18-09-2018)

Informatie kaartverkoop FC Barcelona - PSV (18-09-2018)

6 sep 2018 - Door: Chris

Competitie:
UEFA Champions League

Datum en aanvang:
Dinsdag 18 september 2018, 18.55 uur

Verkoop:
Voor deze wedstrijd zijn 4600 kaarten beschikbaar. Er zijn uitsluitend kaarten beschikbaar voor eigen vervoer. Er wordt geen bus- of vliegreis georganiseerd door de Supportersvereniging PSV.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 4 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op PSV.nl/ticketaccount. Voor deze groep ( /- 4600 personen) start de verkoop maandag 10 september om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop dinsdag 11 september om 09.00 uur. De verkoop sluit uiterlijk donderdag 13 september om 23.59 uur.

Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Seizoen Club Cards op bedrijfsnaam zijn uitgesloten van het kopen van kaarten.
Indien je de wedstrijd hebt bezocht, ontvang je na afloop van de wedstrijd 2 loyaliteitspunten.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:

  1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
  2. Klik naast de wedstrijd FC Barcelona - PSV op 'voorrang gestart' of 'nu in de verkoop'
  3. Kies de vervoerswijze
  4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op 'bestel'
  5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op 'bestelling afronden'. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
  6. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
  7. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
  8. Kies je gewenste betaalmethode en klik op 'betalen' en vervolg de procedure op de betaalpagina
  9. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Eigen vervoer € 53,00

Opmerkingen eigen vervoer:
Het omwisselen vindt plaats in het centrum van Barcelona. De exacte omwissellocatie(s) en tijdstippen worden vrijdag 14 september per mail gecommuniceerd.
Het omwisselen dient persoonlijk te gebeuren met het omwisselbiljet, de eigen persoonlijke PSV Club Card en een legitimatiebewijs. Al deze gegevens dienen overeen te komen.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 6 sep 2018 - 13:39