Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie kaartverkoop Excelsior Maassluis - PSV (26/09/2018)

Informatie kaartverkoop Excelsior Maassluis - PSV (26/09/2018)

19 sep 2018

Competitie:
KNVB Beker

Datum en aanvang:
Woensdag 26 september 2018, 18.30 uur

Verkoop:
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een buscombi als ook voor een autocombi. Voor deze wedstrijd zijn er daarom in totaal 200 kaarten beschikbaar waarvan 60 voor de autocombi. Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 44 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op www.psv.nl/tickets en rechtsboven op je naam te klikken). Voor deze groep ( /- 300 personen) start de verkoop donderdag 20 september om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop vrijdag 21 september om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk dinsdag 25 september om 12.00 uur

Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Seizoen Club Cards op bedrijfsnaam zijn uitgesloten van het kopen van kaarten.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:

  1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
  2. Klik onder de gewenste wedstrijd op ‘bestel’
  3. Kies bij ‘vak’ de gewenste vervoerswijze
  4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
  5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
  6. Klik op ‘ken eigenaars toe’ en vervolgens op ‘geef aan andere klant’ om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
  7. Klik op ‘ga naar betalen’ en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
  8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.
  9. Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Autocombi € 8,00

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 18,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 28,00

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld bij de ingang van het sportcomplex van Excelsior Maassluis en de auto dient daar ook te worden geparkeerd. De exacte locatie wordt dinsdagmiddag per mail gecommuniceerd. Bij het omwisselen dient men het omwisselbiljet in te leveren de bij de aankoop gebruikte Club Card te tonen.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 15.30 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig.

Er zijn geen alternatieve opstappunten en er rijdt geen Randstadbus. Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de , via (040) 257 47 82.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond. De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 19 sep 2018 - 14:18