Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoop Feyenoord - PSV (02/12/2018)

Kaartverkoop Feyenoord - PSV (02/12/2018)

1 nov 2018 - Door: Chris

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 2 december 2018, 14.30 uur

Verkoop:
Er zijn voor deze wedstrijd 1200 plaatsen beschikbaar voor de buscombi. Je kunt kiezen voor vertrek vanuit Eindhoven of vanuit Hendrik Ido Ambacht.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 17 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je relatienummer op PSV.nl/ticketaccount). Voor deze groep ( /- 1150 personen) start de verkoop donderdag 15 november om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop maandag 19 november om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk donderdag 29 november.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets
2. Klik naast de wedstrijd Feyenoord - PSV op 'nu in de verkoop' of 'voorrang gestart'
3. Kies de gewenste vervoerswijze, 'bus' of 'bus Hendrik Ido Ambacht'
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op 'bestel'
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op 'bestelling afronden'. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
6. Indien je voor vervoerswijze 'bus' hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
7. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
8. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
9. Kies je gewenste betaalmethode en klik op 'betalen' en vervolg de procedure op de betaalpagina
10. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 22,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,00

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 11.30 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. De bus vanuit Hendrik Ido Ambacht vertrekt om 12.45 uur vanaf het parkeerterrein Sandelingen Oost (Shell station/AC restaurant), afslag 23 van de A16. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig.
Opstappers in Hendrik Ido Ambacht: Let op, parkeer je auto aan de overzijde van de A16 en loop dan via de loopbrug naar het vertrekpunt. De bussen stoppen op de terugweg dan bij je auto.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@supver-psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 1 nov 2018 - 11:31