Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoop FC Internazionale Milano - PSV (11-12-2018)

Kaartverkoop FC Internazionale Milano - PSV (11-12-2018)

1 nov 2018 - Door: Chris

Competitie:
UEFA Champions League

Datum en aanvang:
Dinsdag 11 december 2018, 21.00 uur

Verkoop:
Voor deze wedstrijd zijn 5.000 kaarten beschikbaar. Supporters kunnen met eigen vervoer reizen of met de door de Supportersvereniging PSV georganiseerde busreis.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 5 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo en dat van je gekoppelde vrienden kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op PSV.nl/ticketaccount. Voor deze groep ( /- 4.500 personen) start de verkoop vrijdag 9 november om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop maandag 12 november om 09.00 uur. De verkoop sluit uiterlijk woensdag 5 december.

Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Seizoen Club Cards op bedrijfsnaam zijn uitgesloten van het kopen van kaarten.

Indien je de wedstrijd hebt bezocht, ontvang je na afloop van de wedstrijd 2 loyaliteitspunten.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
2. Klik naast de wedstrijd FC Internazionale Milano - PSV op 'voorrang gestart' of 'nu in de verkoop'
3. Kies de vervoerswijze
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op 'bestel'
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op 'bestelling afronden'. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
6. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
7. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
8. Kies je gewenste betaalmethode en klik op 'betalen' en vervolg de procedure op de betaalpagina
9. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Eigen vervoer € 44,00

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 134,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 154,00

Opmerkingen eigen vervoer:
Het omwisselen vindt plaats in Milaan. De exacte omwissellocatie(s) en tijdstippen worden vrijdag 7 december per mail gecommuniceerd. Het omwisselen dient persoonlijk te gebeuren met het omwisselbiljet, de eigen persoonlijke PSV Club Card en een legitimatiebewijs. Al deze gegevens dienen overeen te komen.

Opmerkingen busreis:
De bussen vertrekken maandag 10 december om 20.30 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion, graag uiterlijk 30 minuten voor vertrek aanwezig. In de bus ontvang je de originele toegangskaart. Aankomst in het centrum van Milaan is omstreeks 10.30 uur. Vertrek terug naar Eindhoven is direct na afloop van de wedstrijd, geplande aankomst terug in Eindhoven is 13.00 uur.

Supporters die gezamenlijk in dezelfde bus willen reizen dienen in 1 bestelling te boeken, dan zit iedereen automatisch in dezelfde bus. Bij afzonderlijke boekingen bestaat de kans dat supporters in aparte bussen zitten. Het is niet mogelijk om dit na het boeken nog te corrigeren.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@supver-psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 1 nov 2018 - 11:37