Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > De ervaringen van middenstipdoek dragers

De ervaringen van middenstipdoek dragers

'' De adrenaline gierde door mijn lijf ''

7 feb 2019

Zoals bij velen bekend geeft de Supportersvereniging een aantal wedstrijden per jaar hun leden de kans om het middenstipdoek te mogen dragen. Met deze exclusieve activiteit wordt de droom van een groep supporters meer dan waar gemaakt; de opkomst van de spelers vanaf het veld ervaren. Tegen Fortuna Sittard waren onder andere Laurens Vossen en Joost van Zelst van de partij en zij willen graag hun ervaringen delen. ‘’ Allereerst wil ik de Supportersvereniging hartelijk bedanken voor deze unieke ervaring, het was echt onvergetelijk ‘’ aldus Laurens. Joost begint te vertellen dat hij geen minuut twijfelde toen hij over de actie op Facebook las. ‘’ Deze kans wilde ik niet laten liggen en ik was ook erg blij toen ik gebeld werd met het goede nieuws dat ik mocht deelnemen ‘’.

Op de wedstrijddag zelf meldden de doekdragers zich twee uur voor aanvang van de wedstrijd zich bij het Philips Stadion. ‘’ Daar werden we gastvrij ontvangen met een kop koffie in de bestuurskamer van de Supportersvereniging ‘’ vertelt Laurens. Na een korte briefing ging de groep richting het veld om het doek vast klaar te leggen. De deelnemers waren zichtbaar onder de indruk van het (toen nog lege) stadion en genoten volop van het betreden van het heilige gras. ‘’ Het klaarleggen vond ik al heel speciaal, maar het mooiste moment moest nog komen ‘’.

De middenstipdoek dragers kregen de laatste instructies mee en begaven zich richting de poort bij de zuid/oost hoek. ‘’ Op het moment dat we een seintje geven om richting de middencirkel te lopen begon de adrenaline echt te komen ‘’ zei Joost. Iedereen pakte zijn positie rondom het doek en men genoot van de sfeer in het stadion. Laurens: ‘’ Je hoort je mede supporters zingen en dat gaf me echt kippenvel, vervolgens kwamen de spelers uit de tunnel gelopen en positioneerden zich om de handen van de Fortuna spelers te schudden. Dat was voor ons het moment om het doek zo snel mogelijk van het veld te dragen. Onderweg zag ik Daniël Schwaab in de lucht springen en wenste Jorrit Hendrix en Nick Viergever elkaar succes, wauw! ‘’. Ook Joost kreeg een hele goede indruk hoe spelers zich voelen voor de wedstrijden. ‘’ De kick die het geeft om op het veld te staan, dat was echt indrukwekkend, om daar te lopen was echt een droom die uit kwam ‘’.

Beide heren waren achteraf erg complimenteus richting de organisatie. ‘’ Deze unieke ervaring neemt niemand ons nog af, we zijn daarom ook de Supportersvereniging erg dankbaar voor de organisatie van deze fantastische dag ’’. Tot slot is Laurens ook nog erg sportief richting zijn mede PSV fans. ‘’ Ik hoop het natuurlijk nog eens mee te maken, maar ik wil ook andere PSV supporters de kans geven dit te beleven ‘’.

Laatst bijgewerkt : 7 feb 2019 - 16:27