Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Foto's voor campagnes Supportersvereniging PSV

Foto's voor campagnes Supportersvereniging PSV

8 mei 2019

Beste supporters,

Bij de wedstrijd van PSV - Heracles Almelo zullen er 2 professionele fotografen van de opdefoto.com aanwezig zijn om foto's van supporters te maken in het kader van campagnes rondom ons naderende jubileum. Zij maken rondom het stadion, en bij het Supportershome foto's. Daarom willen wij jullie op de hoogte stellen van het volgende: 

Tijdens evenementen die de Supportersvereniging PSV organiseert of waar de Supportersvereniging PSV bij aanwezig is worden foto’s gemaakt. Deze zijn voor publicatie op de website van de Supportersvereniging PSV, en andere media zoals Facebook, Instagram, De PSV Supporter en in de e-mails.

Aan deze foto’s worden door de Supportersvereniging PSV geen persoonsgegevens gekoppeld waardoor derden geen personen aan deze foto’s kunnen koppelen. Indien bij de foto’s persoonsgegevens zoals je voornaam en / of je achternaam worden geplaatst is dit met uitdrukkelijke toestemming van deze personen. Er worden van jou geen bijzondere, gevoelige persoonsgegevens door de Supportersvereniging PSV opgeslagen of bewaard. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan.

Laatst bijgewerkt : 8 mei 2019 - 13:24