Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoop FC Basel 1893 - PSV (30-07-2019)

Kaartverkoop FC Basel 1893 - PSV (30-07-2019)

25 jun 2019

Competitie:
2e kwalificatieronde UEFA Champions League

Datum en aanvang:
Dinsdag 30 juli 2019, 20.00 uur

Aantal kaarten vervoerswijze:
Er zijn in totaal 1.800 kaarten beschikbaar. Supporters kunnen met eigen vervoer reizen of met de door de Supportersvereniging PSV georganiseerde busreis.

Voorrangsverkoop:
Donderdag 27 juni om 09.00 uur. Supporters met 9 of meer loyaliteitspunten ( /- 1.800 personen)

Reguliere verkoop:

Maandag 1 juli om 10.00 uur. Overige PSV Club Card houders.

Einde verkoop:
Uiterlijk donderdag 25 juli

 • Voorwaarden:
  Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Seizoen Club Cards op bedrijfsnaam zijn uitgesloten van het kopen van kaarten.
 • Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 2 loyaliteitspunten. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen met je relatienummer op PSV.nl/ticketaccount).
 • Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking of vervoerswijze, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

 

Online verkoop
Er vindt uitsluitend online verkoop plaats en niet via het loket van PSV kaartverkoop.

 1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je relatienummer (rechtsboven)
 2. Klik naast de wedstrijd FC Basel 1893 - PSV op ‘voorrang gestart’ of ‘nu in de verkoop’
 3. Kies de vervoerswijze
 4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op ‘bestel’
 5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op ‘bestelling afronden’. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
 6. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
 7. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
 8. Kies je gewenste betaalmethode en klik op ‘betalen’ en vervolg de procedure op de betaalpagina
 9. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Eigen vervoer € 17,00

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 82,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 97,00

Opmerkingen eigen vervoer:
Het omwisselen vindt plaats in Basel. De exacte omwissellocatie(s) en tijdstippen worden vrijdag 26 juli per mail gecommuniceerd. Het omwisselen dient persoonlijk te gebeuren met het omwisselbiljet, de eigen persoonlijke PSV Club Card en een legitimatiebewijs. Al deze gegevens dienen overeen te komen.

Opmerkingen busreis:
De bussen vertrekken dinsdag 30 juli om 05.00 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion, graag uiterlijk 30 minuten voor vertrek aanwezig. In de bus ontvang je de originele toegangskaart. Aankomst in Basel bij het stadion is omstreeks 14.00 uur. Vertrek terug naar Eindhoven is direct na afloop van de wedstrijd.

Supporters die gezamenlijk in dezelfde bus willen reizen dienen in 1 bestelling te boeken, dan zit iedereen automatisch in dezelfde bus. Bij afzonderlijke boekingen bestaat de kans dat supporters in aparte bussen zitten. Het is niet mogelijk om dit na het boeken nog te corrigeren.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 25 jun 2019 - 13:50