Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Terugblik op de PSV Fandag

Terugblik op de PSV Fandag

18 jul 2019

Op woensdag 17 juli vond je de jaarlijkse PSV Fandag plaats. Door PSV, sponsoren, partners en natuurlijk de Supportersvereniging PSV werden leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De weergoden waren ons goed gezind, zodat de meeste supporters in hun favoriete voetbalshirt rondom het stadion liepen. 

Om 13:00 werd de Fandag geopend, en de stand van de Supportersvereniging trok meteen veel bekijks. Onze twee doldwaze presentatoren Pierre en Eric verzorgden de bingo, daarnaast was er de mogelijkheid om een gave polariod foto te maken in een authentiek Volkswagen busje (omdat de Supportersvereniging de busreizen organiseert), en konden de jongste supporters een gave airbrush tattoo laten zetten.

Tot grote tevredenheid 

We ontvingen vele leuke reacties en ons doel om veel lachende supporters te zien is meer dan gelukt. Helaas werd er in de wedstrijd tegen VFL Wolfsburg niet het gewenste resultaat behaald, maar al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde Fanddag. Supporters en vrijwilligers bedankt en tot volgend jaar! Dan staat er voor ons een zeer speciale editie te wachten.. 

Hieronder een sfeerimpressie van de Fandag 2019.

Laatst bijgewerkt : 18 jul 2019 - 10:33