Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Applaus voor de 12eáman!á

Applaus voor de 12eáman!á

9 aug 2019

Zondagavond 20.00 uur voetballen? Bij de bekendmaking van het concept programma Eredivisie was de kritiek niet van de lucht. De Supportersvereniging PSV heeft in juni hier al opmerkingen over gemaakt en ook het Supporterscollectief Nederland had veel commentaar. Het “idee” werd door de KNVB daarom op de lange baan geschoven.  

Maar al bij het begin van de competitie lijkt het er op dat de KNVB en de clubs de zondagavond er toch door drukken. Al 3 duels zijn in de eerste 3 speelrondes verplaatst naar 20.00 uur.  De 12e man heeft het nakijken.  

Van de genoemde 3 duels zijn er 2 waar PSV bij betrokken is. Dit vanwege het Europese programma van PSV. De club zou dan 3 uur meer rust krijgen na afloop van een doordeweekse wedstrijd. Dat die rust dan wegvalt in de voorbereiding op de komende wedstrijd laten we maar even buiten beschouwing.  

Maar met de belangen van de echte supporters die elke wedstrijd in het stadion (willen) zitten wordt geen rekening gehouden.  

De 12e man van PSV wil daarom een signaal afgeven, dat het zo niet verder kan. Zondagavond 20.00 uur is wat ons betreft al één stap te ver! Wij roepen daarom iedereen op om aanstaande zondag 11 augustus vanaf minuut 20.00 van de wedstrijd tussen PSV en ADO één minuut te applaudisseren voor niemand anders dan onszelf. Wij zijn tenslotte de 12e man die de club altijd steunt.  

Zo kunnen we laten zien aan de KNVB en de clubs dat het afgelopen moet zijn met steeds belachelijkere aanvangstijden van wedstrijden! 

  

Laatst bijgewerkt : 9 aug 2019 - 15:52