Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie LASK Linz - PSV

Verkoopinformatie LASK Linz - PSV

3 okt 2019

LASK – PSV (07-11-2019)

Competitie:

UEFA Europa League

Datum en aanvang:

Donderdag 7 november 2019, 18.55 uur

Aantal kaarten vervoerswijze:
Er zijn in totaal 690 kaarten beschikbaar. Supporters kunnen met eigen vervoer reizen of met de door de Supportersvereniging PSV georganiseerde busreis.

Voorrangsverkoop:
Maandag 7 oktober om 09.00 uur tot en met donderdag 10 oktober 08.00 uur. Supporters met 26 of meer loyaliteitspunten ( /- 690 personen)
Reguliere verkoop:
Donderdag 10 oktober om 09.00 uur. Overige PSV Club Cardhouders.
Einde verkoop:
Maandag 4 november

Voorwaarden:
- Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Seizoen Club Cards op bedrijfsnaam zijn uitgesloten van het kopen van kaarten.

- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 2 loyaliteitspunten. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen met je relatienummer op PSV.nl/ticketaccount).
- Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking of vervoerswijze, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

Online verkoop

Er vindt uitsluitend online verkoop plaats en niet via het loket van PSV kaartverkoop.

  1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je relatienummer (rechtsboven)
  2. Klik naast de wedstrijd LASK - PSV op ‘voorrang gestart’ of ‘nu in de verkoop’
  3. Kies de vervoerswijze
  4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op ‘bestel’
  5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op ‘bestelling afronden’. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
  6. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
  7. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
  8. Kies je gewenste betaalmethode en klik op ‘betalen’ en vervolg de procedure op de betaalpagina
  9. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:

Eigen vervoer € 49,00   

 

Busreis inclusief toegangskaart:

PSV Supporters Club Cardhouders € 169,00

PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 194,00

Opmerkingen eigen vervoer:

Het omwisselen vindt plaats in Linz. De exacte omwissellocatie(s) en tijdstippen worden dinsdagmiddag 5 november per mail gecommuniceerd. Het omwisselen dient persoonlijk te gebeuren met het omwisselbiljet, de eigen persoonlijke PSV Club Card en een legitimatiebewijs. Al deze gegevens dienen overeen te komen.

Opmerkingen busreis:

De bussen vertrekken woensdag 6 november om 23.00 uur vanaf de hoofdingang (ingang 8) van het Philips Stadion, graag uiterlijk 30 minuten voor vertrek aanwezig. In de bus ontvang je de originele toegangskaart. Aankomst in Linz bij het stadion is omstreeks 11.00 uur. Vertrek terug naar Eindhoven is direct na afloop van de wedstrijd.

Supporters die gezamenlijk in dezelfde bus willen reizen dienen in 1 bestelling te boeken, dan zit iedereen automatisch in dezelfde bus. Bij afzonderlijke boekingen bestaat de kans dat supporters in aparte bussen zitten. Het is niet mogelijk om dit na het boeken nog te corrigeren.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten:

Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:

Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 5 nov 2019 - 11:24