Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Veiling shirts en ballen voor Speelcadeau

Veiling shirts en ballen voor Speelcadeau

4 dec 2019

De Supportersvereniging PSV houdt de laatste maanden van 2019 een inzamelingsactie voor de Stichtng Speelcadeau (een stichting die speelgoed verdeelt onder kinderen die het niet breed hebben). Iedereen kan nieuw of gebruikt speelgoed bij ons inleveren en wij zorgen dat dit terecht komt bij de Stichting Speelcadeau.

Voor deze actie heeft de PSV selectie 3 gesigneerde shirts en 2 gesigneerde voetballen beschikbaar gesteld. Deze gaan wij verkopen aan de hoogste bieder. Van de opbrengst kopen wij nieuwe PSV artikelen die wij schenken aan de Stichting Speelcadeau. Bieden op de shirts kan vanaf €100 en op de ballen vanaf €50.

Gezien het doel van de actie hopen wij op een grote opbrengst dat volledig ten goede komt aan kinderen die het niet breed hebben. Bieden kan tot en met woensdag 18 december 12:00 uur. Het gewonnen shirt kan eventueel opgehaald worden in het Supportershome na afloop van de wedstrijd PSV - PEC Zwolle.

Hoe doe je mee?

De shirts en ballen worden aangeboden via Marktplaats. Klik op de onderstaande links om een (gul) bod te doen om één of meerdere artikelen:

Shirt Baumgartl

Shirt Viergever 

Shirt Sadilek 

Gesigneerde wedstrijdbal 1 

Gesigneerde wedstrijdbal 2

 

De opbrengst gaat volledig naar het goede doel. Je kunt ook nog steeds speelgoed doneren. Lees hier meer over op www.supver-psv.nl/speelcadeau .

Laatst bijgewerkt : 11 dec 2019 - 9:59