Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Jubileumactiviteiten uitgesteld

Jubileumactiviteiten uitgesteld

22 apr 2020

Op 1 augustus 2020 bestaat de Supportersvereniging PSV 100 jaar. We zijn daarmee de oudste supportersvereniging van Nederland. Iets waar we trots op zijn en wat we graag met jullie wilden vieren.

Daarvoor hadden we diverse activiteiten gepland, die we vanwege de coronacrisis al uitstelden naar een later (nog te bepalen) moment. Het enige evenement dat nog wel op de agenda stond was het afsluitende festival op 5 september 2020.

Ook dit zal, om begrijpelijke redenen, niet doorgaan. We hopen ons 100-jarig bestaan te vieren in het volgend seizoen, het seizoen dat we daadwerkelijk 100 jaar bestaan. Maar hoe dit eruit gaat zien en met welke activiteiten we dat gaan doen, weten wij nu ook nog niet. Ook dit is geheel afhankelijk van de ontwikkelingen rond het coronavirus en welke maatregelen de overheid neemt.

Uiteraard hopen we, op wat voor mogelijke manier dan ook, nog steeds een mooi programma te presenteren. In de tussentijd wensen we jullie allemaal goede gezondheid toe en blijven wij #eeuwigtrouw

Laatst bijgewerkt : 22 apr 2020 - 15:00