Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Zwaar op de maag

Blog van Harrie: Zwaar op de maag

17 jun 2020 - Door: Harrie Timmermans

De afgelopen periode is een groot beroep gedaan op supporters. Onder het mom: “Samen door de crisis!”, hebben we loyaal meegewerkt met de club. Om samen na te denken over een goede balans tussen de belangen van de club en de belangen van supporters.

We hebben de oproep aan seizoenkaarthouders ondersteund om af te zien van compensatie voor het missen van de resterende vijf wedstrijden in het afgelopen seizoen. En we hebben met overtuiging aan supporters gevraagd om, mits de portemonnee het toestaat, de club trouw te blijven en de seizoenkaart te verlengen.

Club en supporters die samen optrekken in moeilijke tijden, dat is wat mij betreft de ware betekenis van “Eendracht maakt macht”. Dat goede gevoel heeft wel een knauw gekregen bij het bekend worden van de speeltijden voor volgend seizoen, met name bij wedstrijden met publiek. Zondagavond 20.00 uur is een supportersonvriendelijk tijdstip.

Onder het mom van Corona wordt het nu door FOX door de strot geduwd. En de clubs voelen zich kennelijk zo met de rug tegen de muur gezet, dat ze een gênante knieval naar de commercie maken.  En als supporters hebben we dat te slikken. Maar het ligt ons wel zwaar op de maag. Alsof supporters wel goed zijn om het betaald voetbal te redden maar niet goed genoeg om rekening mee te houden.

Laatst bijgewerkt : 17 jun 2020 - 21:47