Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Maak je Jumbo spaarboek vol!

Maak je Jumbo spaarboek vol!

7 aug 2020

De afgelopen periode konden PSV supporters bij een aantal Jumbo filialen sparen voor PSV stickers. Omdat het soms lastig is om alle stickers zelf te verzamelen, willen wij je een handje helpen. Wij hebben zelf ook een behoorlijke stapel met stickers en voorzien jou graag in de plaatjes die je nog mist. Daarnaast verloten we ook nog een aantal volle spaarboeken onder PSV supporters. 

Missende plaatjes

Mis je nog plaatjes in jouw collectie? Stuur een mailtje naar info@supver-psv.nl met de ontbrekende nummers. Zet ook je NAW gegevens hierbij. Als wij het betreffende plaatje op voorraad hebben dan zorgen we ervoor dat deze bij jou terecht komt. 

Daarnaast hebben we ook nog een aantal lege spaarboeken liggen. Heb je hier interesse in? Stuur dan even een mailtje naar info@supver.nl

Win een vol spaarboek

Wil jij een vol spaarboek winnen? Dat kan. Stuur een mailtje naar winnen@supver-psv.nl met je motivatie voor wie het boek is en waarom je hem/haar (of jezelf) hiermee wilt verrassen. Vermeld hier (in geval dat je lid bent) ook even je PSV relatienummer bij. 

Wij nemen persoonlijk contact met je op als je tot de winnaars behoord. Met de winnaars wordt in week 34 contact opgenomen.

Laatst bijgewerkt : 7 aug 2020 - 14:03