Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > We mogen weer!

We mogen weer!

26 aug 2020

Beste voetballiefhebbers,

Het onderstaande bericht ontvingen wij vanuit het Supporterscollectief, de KNVB, de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie:

We mogen weer!

Na alle stille maanden gaan de betaald voetbalcompetities in Nederland eindelijk van start. Op het veld gaat het weer om de punten en supporters mogen inmiddels naar het stadion, ook al gaat het nu nog om kleine aantallen.

Doordat de clubs de coronamaatregelen van de overheid nauwkeurig overal hebben doorgevoerd, zijn de stadions veilig en verantwoord te bezoeken. Dat is met alle oefenwedstrijden al een maand lang bewezen. Soms is het lastig om je aan al deze nieuwe regels te houden. Maar met elkaar hebben we de verantwoordelijkheid om de kans op besmetting minimaal te houden. Binnen en buiten het stadion. Want het gaat nog steeds om een gevaarlijke en besmettelijke ziekte.

Het onzorgvuldig omgaan met de maatregelen kan bovendien nadelige gevolgen hebben voor het bezoeken van wedstrijden in de nabije toekomst. Nadelig voor ons allemaal, want voetbal speel je natuurlijk het liefst voor zoveel mogelijk supporters. Wij willen daarom zo snel mogelijk op een veilige manier terug naar de volle, kolkende stadions.

Wij zijn klaar voor de volgende stap. Laten we deze dus met z’n allen zorgvuldig nemen.
Laten we er samen weer een mooi seizoen van maken!

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen. Stel ze gericht via info@supver.psv.nl .

Laatst bijgewerkt : 26 aug 2020 - 10:09