Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Eran Zahavi gepresenteerd

Eran Zahavi gepresenteerd

“Ik ben gekomen voor de uitdaging”

22 sep 2020 - Door: Noel Van de Laar

De nieuwe spits van PSV, Eran Zahavi, is vanmiddag gepresenteerd in het Philips Stadion. Afkomstig van het Chinese Guangzhou R&F is hij met name gehaald voor het maken van doelpunten, iets wat hij gedurende zijn carrière overal gedaan heeft. Veel clubs waren geinteresseerd, maar hij koos met name voor de uitdaging die in Eindhoven op hem wachtte. 

Door: Noël van de Laar   Foto's: John Claessens

Met de komst van Zahavi wordt hij de veertiende Israëlische voetballer die zijn opwachting gaat maken in de Nederlandse Eredivisie. In de dagen voor de presentatie werd er al veelvuldig gesproken over het feit dat de concurrent uit Amsterdam op het laatste moment een ultieme poging deed Zahavi op andere gedachten te brengen en in onze hoofdstad te laten tekenen. Hoewel dit door Ajax stellig werd ontkend was het antwoord van Zahavi ook duidelijk. "Ik praat niet graag over andere clubs, maar ik heb ook hun antwoorden en reacties gelezen in het nieuws en die vond ik niet leuk. Ik denk dat als we daar spelen, ik de verantwoordelijken in de ogen kan kijken en weten wie van ons eerlijk is geweest. Het bevestigt alleen maar dat ik de juiste keuze heb gemaakt."

De spits heeft vandaag al zijn eerste training afgewerkt op de Herdgang en kijkt halsreikend uit naar zijn debuut voor PSV. "We hebben sinds Corona in januari uitbrak gewoon doorgetraind en de competitie liep ook nagenoeg op het einde dus ja, ik ben er klaar voor."

 

Laatst bijgewerkt : 22 sep 2020 - 14:55