Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Voorspel de rust- en eindstand bij Feyenoord - PSV

Voorspel de rust- en eindstand bij Feyenoord - PSV

29 jan 2021

Aanstaande zondag staat voor PSV de topper in Rotterdam tegen Feyenoord op het programma. Voor PSV is het een belangrijke wedstrijd om in het spoor van de koploper te blijven. Na vier overwinningen op rij reist het team van Roger Schmidt met vertrouwen af naar Rotterdam. De vorige wedstrijd in de Kuip eindigde in een 3-1 nederlaag, maar wat wordt het zondag? Wij, PSV supporters, hebben er alle vertrouwen in een goede afloop dit keer. 

Voorspel en win

Iedere topper is een wedstrijd op zich, wat het altijd lastig voorspellen maakt. Maar we dagen jou uit om toch een voorspelling te doen. Voorspel de juiste rust- en eindstand en maak kans op het boek '' De ziel van PSV '', geschreven door Frans van den Nieuwenhof. 

Vul bij het veld '' antwoord '' eerst de ruststand in en daarna de eindstand, dus bijvoorbeeld 0-1, 1-3. 

 Winactie is verlopen...

Voorwaarden

Deze winactie is exclusief voor leden van de Supportersvereniging PSV. Daarom is het belangrijk om je relatienummer te vermelden, zodat wij kunnen controleren of je ook daadwerkelijk lid bent. Je contactgegevens hebben we nodig om je te kunnen benaderen als je gewonnen hebt. 

Je kunt je 1x aanmelden per relatienummer. Met de winnaar wordt naderhand persoonlijk contact opgenomen. 

Nog geen lid?

Wij organiseren regelmatig exclusieve winacties waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Lid worden is heel eenvoudig. Klik op de onderstaande link, vul het formulier in en je ontvangt van ons een betaalverzoek. Met een paar klikken ben je al lid van de oudste Supportersvereniging van Nederland. 

 

 

Laatst bijgewerkt : 29 jan 2021 - 11:45