Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Emoties

Blog van Harrie: Emoties

21 feb 2021 - Door: Harrie Timmermans

Ik vond het een emotioneel moment: de beelden van voetbalsupporters die in Nijmegen in het zonnetje genoten van hun stadionbezoek. Gaat de periode van "kan niet, mag niet" eindelijk ingeruild worden voor creatieve verantwoorde alternatieven? Laten we het hopen!

Stel dat we vandaag ook in "ons huis" aanwezig hadden kunnen zijn, dat hadden we ook een achtbaan aan emoties ondergaan. Te beginnen bij verbazing over de opstelling, wat is dat toch met de fitheid van onze spelers?

Vervolgens frustraties over het foutenfestvial in de eerste helft. Opluchting dat de VAR nog niet is afgeschaft want dan was de penalty voor Vitesse waarschijnlijk het beslissende zetje over de rand geweest.

En tenslotte blijdschap over de overwinning die toch nog kwam, dankzij Mario Götze die zijn wereldfaam als supersub bevestigde en Donyell Malen. Die andere invaller. De winnende trainer heeft altijd gelijk. Dat neemt niet weg dat vandaag veel weg had van een riskante gok die met meer geluk dan wijsheid goed uitpakte.

Laatst bijgewerkt : 21 feb 2021 - 19:01