Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Voorspel de rust- en eindstand van PSV - Ajax

Voorspel de rust- en eindstand van PSV - Ajax

26 feb 2021

Aanstaande zondag staat voor PSV de topper tegen Ajax op het programma. Om in het spoor van de koploper te blijven is winst noodzakelijk. Maar wat wordt de uitslag? Laat zien dat jij een meestervoorspeller bent door mee te doen aan de onderstaande voorspel & win actie. 

Voorspel & win

Iedere topper is een wedstrijd op zich, wat het altijd lastig voorspellen maakt. Maar we dagen jou uit om toch een voorspelling te doen. Voorspel de juiste rust- en eindstand en maak kans op een PSV trainingsshirt. 

Vul bij het veld '' antwoord '' eerst de ruststand in en daarna de eindstand, dus bijvoorbeeld 0-0, 1-0. 

 Winactie is verlopen...

Voorwaarden

Deze winactie is exclusief voor leden van de Supportersvereniging PSV. Daarom is het belangrijk om je relatienummer te vermelden, zodat wij kunnen controleren of je ook daadwerkelijk lid bent. Je contactgegevens hebben we nodig om je te kunnen benaderen als je gewonnen hebt. 

Je kunt je 1x aanmelden per relatienummer. Met de winnaar wordt naderhand persoonlijk contact opgenomen. 

Nog geen lid?

Wij organiseren regelmatig exclusieve winacties waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Lid worden is heel eenvoudig. Klik op de onderstaande link, vul het formulier in en je ontvangt van ons een betaalverzoek. Met een paar klikken ben je al lid van de oudste Supportersvereniging van Nederland. 

Laatst bijgewerkt : 26 feb 2021 - 15:19