Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Europacup

Blog van Harrie: Europacup

4 apr 2021 - Door: Harrie Timmermans

De interlandperiode was een mooie gelegenheid om even bij te komen van de zeperd in Alkmaar en mentaal te hergroeperen. Geen nieuws van het sportieve front, wel commercieel succes door het binnenhalen van Simac als partner.
 
Het Brainportconcept wordt stapje voor stapje uitgebouwd en dat is knap, zeker in deze tijd. Maar laten we ook niet doorslaan: het zogenaamd digitaal verkopen van de Europacup van 1988 heeft net iets teveel weg van het verkopen van gebakken lucht.
 
Terug naar het veld, waar gestreden moet worden om échte prijzen. Bijna een échte prijs: de tweede plaats die recht geeft op kwalificatie Champions League. Met drie punten tegen Heracles houdt PSV de kansen in eigen hand. Hoewel meer doelpunten een slinger hadden kunnen geven aan het doelsaldo.
 
In de week dat “Daar heb ik geen herinnering aan” een klassieker werd, hoop ik dat dit niet geldt voor “Niemand die mij kapot krijgt”. Ons grootste talent zie ik liever met zijn voeten spreken dan in de camera direct na zijn prachtige goal.

Laatst bijgewerkt : 4 apr 2021 - 16:52