Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Spandoeken

Blog van Harrie: Spandoeken

11 apr 2021 - Door: Harrie Timmermans

Zaterdagmorgen kreeg ik een foto doorgestuurd van de aanblik van de Westtribune nadat een groep vrijwilligers onze spandoeken had weggehaald. Het deed wat kaal aan.Tegelijkertijd is het de voorbode van een mooie ontwikkeling.
 
Namelijk de terugkeer van supporters in ons stadion. Nu nog staat de deur op een kier met 4000 toeschouwers voor de wedstrijd tegen FC Groningen. Maar als de voortekenen niet bedriegen worden dat er circa 8000 de twee thuiswedstrijden erna.
 
En dat in de fase van de competitie dat het er écht om gaat. Iedere overwinning telt in de strijd om de tweede plaats. Dus koester ik de drie punten in Venlo. Waar we vorig jaar zo gastvrij werden ontvangen door Luc Nilis en waar we toen het eerste kwartier niks konden zien vanwege "beslagen ramen" in het uitvak.
 
Drie punten en het gat in doelsaldo is intact gebleven. Vooraf teken je daarvoor. Maar PSV moet niet te snel tevreden zijn. Elke goal telt en kan het verschil maken. Onze plek op de ranglijst is te broos om er te makkelijk over te denken.

Laatst bijgewerkt : 11 apr 2021 - 16:38