Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Meld je aan voor de digitale ALV

Meld je aan voor de digitale ALV

29 apr 2021

De definitieve datum voor de Algemene Ledenvergadering 2020 is bekend. De ALV wordt gehouden op maandagavond 31 mei en zal starten om 20:00 uur. De ALV wordt dit jaar digitaal gehouden, wat geen verrassing zal zijn. Toch hadden we hoop dat ons idee om de ALV op veilige en verantwoorde wijze in het stadion te houden kans van slagen had. Helaas hebben we vanuit de gemeente geen groen licht gekregen voor dit plan, dus de ALV wordt dit jaar digitaal gepresenteerd. De stukken die met de ALV worden gepresenteerd zullen in de komende editie van De PSV Supporter te lezen zijn.

Hoe meld je je aan?

Wil je de ALV graag digitaal bijwonen? Vul dan het onderstaande formulier in. Een andere manier om je aan te melden is door een mailtje te sturen naar info@supver-psv.nl met je naam en je relatienummer. Vermeld in de onderwerpregel: ALV 2020.

Winactie is verlopen...

Verdere informatie over hoe de ALV te volgen is e.d. krijg je persoonlijk per mail. Deze informatie ontvang je één week voorafgaand aan de ALV. 

 

Heb je nog vragen?

Neem contact op met info@supver-psv.nl of via het nummer 040-2574782. Namens het bestuur hopen we je graag digitaal te verwelkomen op maandagavond 31 mei.

Laatst bijgewerkt : 29 apr 2021 - 12:54