Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: "We mochten weer"

Blog van Harrie: "We mochten weer"

2 mei 2021 - Door: Harrie Timmermans

“We mogen weer”, dat was de titel van de special van PSV TV over de beleving van supporters tijdens de laatste thuiswedstrijd. De titel van de vervolgspecial is ook al bekend: “We mochten weer”. De voorgehouden worst is een dode mus gebleken.
 
Een politieke zwabberbal van jewelste, volgens veel commentaren. Weer anderen vinden het niet uitlegbaar dat terrassen wel open zijn, het Songfestival wel publiek mag toelaten en stadions, nota bene in de buitenlucht op slot blijven.
 
Ik sta er milder in merk ik. Ja, communicatief is het drama natuurlijk. Maar de blik vooruit is nu beter, lijkt me. Desnoods de competitie dit jaar later starten om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven zich te laten vaccineren. Afijn, er werd ook nog gevoetbald.

Een gruwelijk slechte eerste helft en het knullig weggeven van de moeizaam verworven voorsprong leidde tot peperduur puntverlies in de tweestrijd met AZ. En dat op de dag dat Ajax zich terecht kampioen van Nederland mocht kronen. Iets te veel "leed" voor 1 dag.

Laatst bijgewerkt : 2 mei 2021 - 18:58