Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Tussenstand actie voor Alzheimer Nederland

Tussenstand actie voor Alzheimer Nederland

4 mei 2021

Vorige week zaterdag stond de wedstrijd PSV - FC Groningen in het teken van afscheid nemen en herdenken. Op een prachtige manier werd in het Philips Stadion afscheid genomen van ons grootste clubicoon. Vele supporters vormden na de ceremonie een erehaag en gaven Mister PSV nog een laatste groet. Maar 's avonds moest er wel '' gewoon '' gevoetbald worden. Gelukkig mochten er 4000 supporters bij deze wedstrijd aanwezig zijn. 

Op initiatief van Supportersvereniging PSV en met medewerking van PSV en Alzheimer Nederland betraden de spelers het veld in een uniek herinneringsshirt. Na afloop van de wedstrijd werden deze shirts door de betreffende speler gesigneerd en geschonken aan Alzheimer Nederland om te verloten. De opbrengst hiervan gaat volledig Alzheimer Nederland. 

Tussenstand

De actie loopt inmiddels anderhalve week en is nog steeds volop bezig. Momenteel hebben we samen maar liefst al ruim €27.000 opgehaald. Een geweldige tussenstand waar we hartstikke trots op zijn. Maar je kunt nog steeds meedoen. 

Wil jij zelf ook nog kans maken op één van deze unieke herinneringsshirts? Bestel dan snel je loten op via www.11voornummer11.nl. 

Laatst bijgewerkt : 4 mei 2021 - 11:22