Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Winnaars loterij Alzheimer Nederland bekend

Winnaars loterij Alzheimer Nederland bekend

18 mei 2021

Voordat we de winnaars van de loterij bekendmaken willen wij eerst alle deelnemers hartelijk danken voor hun bijdrage. Mede door jouw bijdrage kan Alzheimer Nederland het wetenschappelijk onderzoek naar dementie verder voorzetten.

Als Supportersvereniging PSV zijn wij wederom trots op onze supporters. Ook met deze actie hebben wij weer laten zien wat '' Eendracht maak macht '' voor hun betekend, getuige het feit dat er meer dan 1300 donateurs aan de actie hebben meegedaan. 

Winnaars 

Het grote moment van het bekendmaken van de winnaars is aangebroken. De trekking is uitgevoerd door Alzheimer Nederland en heeft de onderstaande winnaars opgeleverd:

Ewoud Mijnlieff, Carl Migchels, Esther Nooijen, Joost Peeters, Nique Venrooij, Mark de Weijer, Tim Rooijackers, Luc van Asperdt, Martijn Wijnstekers, Renata de Wit, Stan Peters, Rob Sleegers, Arno van Hout, Gaetan Claes, Martijn Poppelaars.

Daarnaast zijn er ook nog vijf gegarandeerde shirts verkocht aan de onderstaande personen/organisaties:

Markteffect, Tandartspraktijk Bartholomeus, LegendsLounge, Jack Muller en Nort van Schayik.

De winnaars ontvangen de komende dagen een e-mail met informatie over de overhandiging. 

Namens PSV, Supportersvereniging PSV en Alzheimer Nederland willen wij de winnaars feliciteren met deze mooie prijs. Maar onze dank naar alle andere donateurs is natuurlijk net zo groot. 

Laatst bijgewerkt : 18 mei 2021 - 15:24