Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Win kaartjes voor PSV - FC Midtjylland

Win kaartjes voor PSV - FC Midtjylland

29 jul 2021

Na de succesvolle campagne tegen Galatasaray, waarin PSV oppermachtig was, staat nu de volgende kwalificatieronde op het programma tegen het Deense FC Midtjylland. Op dinsdag 3 augustus speelt PSV de eerste wedstrijd van het tweeluik in Eindhoven, en jij kunt als lid van de Supportersvereniging PSV hierbij zijn! 

Hoe maak je kans op twee wedstrijdkaarten?

Weet jij het antwoord op de volgende prijsvraag? Doe dan snel mee en wie weet zit jij volgende week in het Philips Stadion. Meedoen kan tot en met zondag 1 augustus. Met de winnaars wordt op maandag 2 augustus per mail contact opgenomen. 

Wie was de laatste Deen die in PSV 1 speelde?

Winactie is verlopen...

 

Deze winactie is exclusief voor leden van de Supportersvereniging PSV. 

Negatieve test of vaccincatiebewijs

Bij deze wedstrijd heb je een negatief testbewijs of vaccinatiebewijs nodig:

* Uitleg over de Corona check

Voor toegang tot de bussen dien je jouw ticket voor de wedstrijd, een geldige QR-code in de Corona Check app en een ID-bewijs te laten zien. Je maakt de QR-code aan op basis van een volledige vaccinatie, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag. De sneltest moet binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd zijn uitgevoerd via Testen voor Toegang. Opgelet, eerder was dit nog 40 uur. Plan of wijzig je afspraak via testenvoortoegang.nl

Corona Check na vaccinatie

Om een QR-code op basis van vaccinatie te creëren, moet je twee vaccinaties gehad hebben (of één indien je eerder corona hebt gehad of met Janssen bent gevaccineerd). Hierbij geldt dat iedereen die uiterlijk 9 juli een tweede prik heeft gekregen, direct de QR-code kan aanmaken. Bezoekers die op of na 10 juli voor een tweede keer zijn gevaccineerd moeten veertien dagen wachten voordat deze geldig is als Corona Check. Zo kan iemand die op 10 juli de tweede prik heeft gehad pas vanaf 25 juli een geldige QR-code aanmaken. In de tussentijd moet je een negatieve testuitslag of herstelverklaring met bijbehorende QR-code hebben om toegang te krijgen tot het stadion.

Kijk voor meer informatie over de toegangseisen op coronacheck.nl.

Laatst bijgewerkt : 30 jul 2021 - 11:11