Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoop informatie Sturm Graz - PSV

Kaartverkoop informatie Sturm Graz - PSV

15 sep 2021

SK Sturm Graz – PSV (30-09-2021)

Competitie:

UEFA Europa League

Datum en aanvang:

Donderdag 30 september 2021, 18.45 uur

Verkoop:

Voor deze wedstrijd zijn 1373 kaarten beschikbaar. Supporters kunnen met eigen vervoer reizen of met de door de Supportersvereniging PSV georganiseerde busreis.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 14 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo en dat van je gekoppelde vrienden kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op PSV.nl/ticketaccount. Voor deze groep ( /- 1370 personen) start de verkoop donderdag 16 september om 11.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop maandag 20 september om 09.00 uur. De verkoop sluit uiterlijk zondag 26 september.

Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Seizoen Club Cards op bedrijfsnaam zijn uitgesloten van het kopen van kaarten.

Indien je de wedstrijd hebt bezocht, ontvang je na afloop van de wedstrijd 2 loyaliteitspunten.

Koop via PSV.nl/tickets

Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:

  1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
  2. Klik naast de wedstrijd SK Sturm Graz - PSV op ‘voorrang gestart’ of ‘nu in de verkoop’
  3. Kies de vervoerswijze
  4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op ‘bestel’
  5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op ‘bestelling afronden’. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
  6. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
  7. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
  8. Kies je gewenste betaalmethode en klik op ‘betalen’ en vervolg de procedure op de betaalpagina
  9. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:

Eigen vervoer € 35,00

Busreis inclusief toegangskaart:

PSV Supporters Club Cardhouders € 155,00

PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 180,00

Opmerkingen eigen vervoer:

Het omwisselen vindt plaats in Graz. De exacte omwissellocatie en tijdstippen worden maandagmiddag 27 september per mail gecommuniceerd. Het omwisselen dient persoonlijk te gebeuren met het omwisselbiljet, de eigen persoonlijke PSV Club Card en een legitimatiebewijs. Al deze gegevens dienen overeen te komen.

Opmerkingen busreis:

De bus vertrekt woensdag 29 september om 21.00 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion, graag uiterlijk 30 minuten voor vertrek aanwezig. In de bus ontvang je de originele toegangskaart. Aankomst in Graz is omstreeks 10.00 uur. Vertrek terug naar Eindhoven is direct na afloop van de wedstrijd, geplande aankomst terug in Eindhoven is 11.00 uur.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten:

Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:

Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Coronamaatregelen:

Check www.Nederlandwereldwijd.nl voor alle informatie rondom het reizen naar Oostenrijk en houd hier rekening mee. Het reisadvies is aan veranderingen onderhevig. We adviseren je om regelmatig te controleren op wijzigingen die voor jouw van toepassing zijn.

Voor het bezoeken van de wedstrijd is een bewijs van volledige vaccinatie, herstelbewijs, een negatieve PCR-test (max. 72 uur oud voor aftrap) of van een antigeen-test (max 48 uur oud voor aftrap) noodzakelijk.

Laatst bijgewerkt : 15 sep 2021 - 15:26