Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoop informatie AS Monaco - PSV

Kaartverkoop informatie AS Monaco - PSV

13 okt 2021

AS Monaco – PSV (04-11-2021)

Competitie

UEFA Europa League

Datum en aanvang

Donderdag 4 november 2021, 18.45 uur

Aantal kaarten
985, eigen vervoer of busreis

Voorrangsverkoop

Donderdag 14 oktober om 09.00 uur tot en met maandag 18 oktober 08.00 uur. Supporters met 21 of meer loyaliteitspunten ( /- 985 personen).

Reguliere verkoop

Maandag 18 oktober 09.00 uur. Supporters met een PSV (Seizoen/Supporters/FC PSV/Phoxy) Club Card.

Voorwaarden

- Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Seizoen Club Cards op bedrijfsnaam zijn uitgesloten van het kopen van kaarten.

- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 2 loyaliteitspunten. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen op PSV.nl/ticketaccount.

- Op last van de lokale autoriteiten is het voor bezoekende fans niet toegestaan om tot 2 uur voorafgaand aan de wedstrijd het centrum van Monaco te bezoeken. Er wordt daarom een fanplein ingericht in het Centrum van Nice waar je overdag kunt verblijven.

 

Koop via PSV.nl/tickets

Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:

 1. Ga naar PSV.nl/tickets
 2. Klik naast de wedstrijd AS Monaco - PSV op ‘voorrang gestart’ of ‘nu in de verkoop’
 3. Kies de vervoerswijze
 4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op ‘bestel’
 5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op ‘bestelling afronden’. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
 6. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
 7. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
 8. Kies je gewenste betaalmethode en klik op ‘betalen’ en vervolg de procedure op de betaalpagina
 9. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs

 • Eigen vervoer € 35,00

Busreis inclusief toegangskaart:

 • PSV Supporters Club Cardhouders € 175,00
 • PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 205,00

Opmerkingen eigen vervoer

Het omwisselen vindt plaats in Monaco. De exacte omwissellocatie en tijdstippen worden maandagmiddag 1 november per mail gecommuniceerd. Het omwisselen dient persoonlijk te gebeuren met het omwisselbiljet, de eigen persoonlijke PSV Club Card en een legitimatiebewijs. Al deze gegevens dienen overeen te komen.

Opmerkingen busreis*

De bus vertrekt woensdag 3 november om 20.00 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion, graag uiterlijk 30 minuten voor vertrek aanwezig. In de bus ontvang je de originele toegangskaart. Aankomst in Monaco is omstreeks 12.00 uur. Vertrek terug naar Eindhoven is direct na afloop van de wedstrijd, geplande aankomst terug in Eindhoven is 13.00 uur.

* De busreis vindt alleen plaats bij voldoende belangstelling. 

* Plaatsen en tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten

Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:

Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Coronamaatregelen:

Check www.Nederlandwereldwijd.nl voor alle informatie rondom het reizen naar Frankrijk en houd hier rekening mee. Het reisadvies is aan veranderingen onderhevig. We adviseren je om regelmatig te controleren op wijzigingen die voor jou van toepassing zijn.

Voor het bezoeken van de wedstrijd is een bewijs van volledige vaccinatie, herstelbewijs, een negatieve PCR-test (max. 48 uur oud voor aftrap) of van een antigeen-test (max 48 uur oud voor aftrap) noodzakelijk.

Mogelijk scenario

Er bereiken ons signalen dat de lokale autoriteiten een gebiedsverbod aan PSV supporters willen opleggen in Monaco op de wedstrijddag tot aan 2 uur voorafgaan aan de wedstrijd. Mocht dit besluit daadwerkelijk gehonoreerd worden dan zal de busreis er iets anders dan vooraf gecommuniceerd uit komen te zien.

In plaats van plek van bestemming Monaco wordt Nice (voorstad van Monaco) de eindbestemming van de bus. Hier wordt ook door PSV een fanplein ingericht voor onze supporters. Dit houdt wel in dat je als je supporter op eigen gelegenheid van Nice naar Monaco dient te gaan. Er is een voldoende openbaar netwerk beschikbaar om deze route af te leggen. We kunnen hiervoor de bussen niet inzetten vanwege verplichte rusttijd voor de chauffeurs.

De vertrektijd op woensdag 3 november blijft hetzelfde. De vertrektijd in Monaco na de wedstrijd is wellicht iets later (verwacht wordt rond 22:00 uur) in verband met de verplichte rusttijd van de chauffeurs.

Dit is dus een mogelijk scenario mochten de lokale autoriteiten ons dus een gebiedsverbod opleggen op de wedstrijddag.

 

Laatst bijgewerkt : 13 okt 2021 - 16:10