Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoop Real Sociedad - PSV

Kaartverkoop Real Sociedad - PSV

10 nov 2021

Real Sociedad – PSV (09-12-2021)

Competitie

UEFA Europa League

Datum en aanvang

Donderdag 9 december 2021, 18.45 uur

Aantal kaarten
2.000, eigen vervoer of busreis

Voorrangsverkoop

Donderdag 11 november om 10.00 uur tot en met maandag 15 november 08.00 uur. Supporters met 10 of meer loyaliteitspunten ( /- 2.000 personen).

Reguliere verkoop

Maandag 15 november 10.00 uur. Supporters met een PSV (Seizoen/Supporters/FC PSV/Phoxy) Club Card.

De verkoop eindigt zondag 5 december.

Voorwaarden

- Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Seizoen Club Cards op bedrijfsnaam zijn uitgesloten van het kopen van kaarten.

- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 2 loyaliteitspunten. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen op PSV.nl/ticketaccount.

Koop via PSV.nl/tickets

Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:

  1. Ga naar PSV.nl/tickets
  2. Klik naast de wedstrijd Real Sociedad - PSV op ‘voorrang gestart’ of ‘nu in de verkoop’
  3. Kies de vervoerswijze
  4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op ‘bestel’
  5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op ‘bestelling afronden’. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
  6. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
  7. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
  8. Kies je gewenste betaalmethode en klik op ‘betalen’ en vervolg de procedure op de betaalpagina
  9. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs

Eigen vervoer € 35,00

Busreis inclusief toegangskaart:

PSV Supporters Club Cardhouders € 175,00

PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 205,00

Opmerkingen eigen vervoer

Het omwisselen vindt donderdag overdag plaats in de speelstad. De exacte omwissellocatie en tijdstippen worden dinsdag 7 december per mail gecommuniceerd. Het omwisselen dient persoonlijk te gebeuren met het omwisselbiljet, de eigen persoonlijke PSV Club Card en een legitimatiebewijs. Al deze gegevens dienen overeen te komen.

Opmerkingen busreis

De bus vertrekt woensdag 8 december om 19.00 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion, graag uiterlijk 30 minuten voor vertrek aanwezig. In de bus ontvang je de originele toegangskaart. Aankomst in San Sebastian is omstreeks 11.00 uur. Vertrek terug naar Eindhoven is direct na afloop van de wedstrijd, geplande aankomst terug in Eindhoven is 13.00 uur.

De busreis vindt alleen plaats bij voldoende belangstelling.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten

Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:

Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Coronamaatregelen:

Check www.Nederlandwereldwijd.nl voor alle informatie rondom het reizen naar Spanje en houd hier rekening mee. Het reisadvies is aan veranderingen onderhevig. We adviseren je om regelmatig te controleren op wijzigingen die voor jou van toepassing zijn.

Voor het bezoeken van de wedstrijd is een bewijs van volledige vaccinatie, herstelbewijs, een negatieve PCR-test (max. 72 uur oud voor aftrap) of van een antigeen-test (max 48 uur oud voor aftrap) noodzakelijk. Indien je per vliegtuig naar Spanje reist, dien je via www.spth.gob.es een online gezondheidsformulier in te vullen.

Laatst bijgewerkt : 10 nov 2021 - 10:27