Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Meld je aan voor de digitale ALV op 21 februari

Meld je aan voor de digitale ALV op 21 februari

27 jan 2022

De datum voor de Algemene Ledenvergadering 2021 is bekend. Deze wordt gehouden op maandagavond 21 februari 2022 (aanvang 20:00 uur) en zal wederom digitaal zijn. Leden van de Supportersvereniging PSV ontvangen op korte termijn een speciale editie van De PSV Supporter waarin de notulen van de vorige ALV en de agenda voor komende jaarvergadering staan. Ook staat in deze special een interview met de nieuwe beoogd voorzitter Rob Bogaarts. 

Op het moment dat de stukken geschreven werden, was een fysieke ALV nog niet toegestaan vandaar dat er wederom gekozen is voor een volledig digitale ALV. Hopelijk voor de laatste keer! 

Jubilarissenhuldiging 2020 én 2021

De huidige coronamaatregelen in combinatie met de forse aantallen jubilarissen maakt het lastig om de jubilarissen te huldigen bij de algemene ledenvergadering. De huldiging van onze jubilarissen van 2020 en 2021 schuift door naar een later tijdstip. Hopelijk kunnen we de jubilarissen in het voorjaar in het zonnetje zetten. Wij zullen onze jubilarissen hierover zo spoedig mogelijk informeren zodra er meer bekend is.

Hoe meld je je aan voor de ALV 2021?

Het bestuur nodigt je uit voor het bijwonen van deze digitale Algemene Ledenvergadering. Toegang hebben alleen leden van de Supportersvereniging PSV na aanmelding door middel van het versturen van een e-mail mét vermelding van je lidnummer naar info@supver-psv.nl of door het onderstaande formulier in te vullen. Na je aanmelding ontvang je van ons aanvullende informatie over hoe je de ALV digitaal kunt volgen. 

Winactie is verlopen...

 

Laatst bijgewerkt : 28 jan 2022 - 16:55