Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Rob: Feest in Leicester

Blog van Rob: Feest in Leicester

8 apr 2022 - Door: Rob

Leicester. Een stad ongeveer zo groot als ons eigen Eindje. Typisch Brits. Grauw. Architectonische wanklanken afgewisseld met prachtige klassieke pandjes. En regen, natuurlijk. Veul regen. En ja, wind, dat ook.

Pakweg uurtje of tien reizen, dus je bent er eigenlijk zo. Dus zijn we met ruim 1.600 man en vrouw maar eens die culturele hotspots van Leicester gaan aanschouwen. Gelukkig waren we daar zo mee klaar, zodat snel de overgang gemaakt kon worden naar andere belangrijke bijzaken in het leven.
 
Ons restte geen andere keuze dan het langdurig bezichtigen van de Engelse horecagelegenheden, het luisteren naar mooie, meezingbare muziek aldaar en ons laven aan typisch Britse drankjes en spijzen. Na deze ontspannende en geestverruimende activiteiten, zijn we gezamenlijk richting King Power Stadium gegaan, om naar het slotstuk van deze mooie dag te gaan. We hoopten op een mooi theaterstuk. Een stuk in twee delen. Wel, het werd meer spannend dan mooi, maar dat mocht de sfeer niet drukken. Integendeel, volgens Voetbalprimeur was het ‘Genieten: supporters PSV bouwen feestje in het King Power Stadium’.(https://www.voetbalprimeur.nl/videos/1025251/genieten-supporters-psv-bouwen-feestje-in-het-king-power-stadium.html
Volgens Rob Bogaarts ging het eerder over een feest dan over een feestje.
 
Eindstand  een bril-stand. Die bril had de scheidsrechter wel mogen hebben, want een loepzuivere penalty zag hij over het hoofd. Zonde, maar volgende week donderdag gaan we dat wel goedmaken. Als we dan met z’n allen met dezelfde energie achter het team gaan staan als wij vandaag, dan gaat ook dat weer een feest worden!
 
#eendrachtmaaktmacht
 

Laatst bijgewerkt : 8 apr 2022 - 1:07