Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Rob: Anderhalve week

Blog van Rob: Anderhalve week

19 apr 2022 - Door: Rob & Chris

Wat kan er in anderhalve week allemaal gebeuren? Een keer of 7 op en neer naar het werk rijden, een temperatuurwisseling van een paar graden, bloemknoppen die uitkomen, één of twee keer je schoonmoeder bezoeken, keer of drie boodschappen doen en/of twee afleveringen Boer Zoekt Vrouw missen.

Of, in het leven van een man of vrouw met passie voor de belangrijkste bijzaak in het leven: van de hemel in Leicester, via de afscheidsreceptie van Harrie Timmermans, naar een tussendoortje in eigen stadion tegen de bijna-buurman uit Waalwijk, door naar de stevige teleurstelling thuis tegen Leicester en dan zondagavond de voetbalhemel. Wow. Wat doen 'we' dat dan toch weer ongelooflijk gaaf! Wat hebben we genoten van het spel, de strijd, de passie en vooral: van de geweldige ambiance. Van de sfeer op het plein bij het stadion, van de geweldige sfeeracties en het mega-spandoek Eendracht Maakt Macht in het stadion en van de continue steun van jullie allemaal. Zo moet voetbal zijn.

Een half jaar geleden had ik uitgerekend in deze week een hike-tocht door Schotland gepland, 154 km door de Highlands, samen met m'n lief. Máánden getraind, dus dat hebben we natuurlijk doorgezet. En gehaald. Vlak daarvoor dus nog even mee naar Leicester, terugkomen, boot naar Newcastle, hiken, de wedstrijd tegen Leicester 'kijken' via Twitter en dan de finale nog net een stukje mee kunnen krijgen voordat de verbinding wegviel. Nota bene via twee Ajax-supporters heb ik moeten vernemen dat we die denneappel gewonnen hebben. Vanzelfsprekend heb ik gisteren alles teruggekeken. De vele filmpjes op Instagram en Facebook, de wedstrijd zelf natuurlijk en de nabeschouwing. En zelfs daarvan nog met volle teugen genoten. Er zijn mensen die nu suggereren dat ik maar beter vaker op vakantie kan gaan op finaledagen of zelfs gedurende de rest van de competitie…

Maar echt, er hangt een bijzonder positieve vibe rondom onze club, ondanks de teleurstellende uitschakeling door Leicester City. Er zijn mooie ontwikkelingen in de organisatie en de staf, met Marcel Brands en Ruud van Nistelrooij. De prijzen van  de seizoenkaarten worden niet verhoogd, ook mooi. De beelden van ons vak in Leicester waren geweldig en zijn ondertussen meer dan 1,5 miljoen keer bekeken, met erg veel positieve reacties. De sfeer in de Kuip was fenomenaal, de beker is in Eindhoven en wellicht kunnen we nog stunten in de laatste serie wedstrijden in de competitie. With a little help form our friends uit Nijmegen.

Let’s do it.

Laatst bijgewerkt : 26 apr 2022 - 16:26