Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Rob: Drie uurkes veuraf. En achteraf

Blog van Rob: Drie uurkes veuraf. En achteraf

25 apr 2022 - Door: Rob & Chris

Op ruim 3 uur rijden van onze grote Lichtstad, ligt de nederzetting Camminghaburen, onder de rook van de hoofdstad van de provincie Friesland, Leeuwarden. En daar, in het verste Noorden, hebben we gisteravond de punten weggesleept. De druk blijft daarmee op de godenzonen. En ge wit nie waar dat toe gaat leiden, want ja, daar ginder schijnt het te rommelen. Bijzonder, een trainer die vertrekt, leidt bij de ene club tot succes, terwijl het bij de andere club tot gerommel leidt. Of zal het toch liggen aan andere omstandigheden?

Terug naar ónze wedstrijd. Niet dat ik er veel van gezien heb overigens. Het zicht vanuit het wederom sfeervolle uitvak was net zo goed als het zicht op de bergen in de Schotse Hooglanden tijdens de meest mistige dagen. Maar mij is verteld dat het niet zo erg was dat we er niet veel van hebben gezien. Goed, de punten zijn mee in de bus richting Eindhoven. En dat is wat telt.

Wat ik zeker wel gezien heb, was dat de  ontvangst door de supportersvereniging van Cambuur hartverwarmend én dorstlessend was. Hydo en Maarten, dank!

En daarna dus weer zo'n drie uur in de bus op weg naar ons Eindje. Prachtig om te zien dat het uitvak dan ook gewoon vol zit. Of ja, staat.

Vier te gaan! 

Laatst bijgewerkt : 26 apr 2022 - 16:26