Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoop informatie Feyenoord - PSV

Kaartverkoop informatie Feyenoord - PSV

25 apr 2022

Feyenoord - PSV (08/05/2022)

 

Competitie:

Eredivisie

 

Datum en aanvang:

Zondag 8 mei 2022, 16.45 uur

 

Aantal kaarten:
Er zijn 1.200 kaarten beschikbaar voor de buscombi. Er vertrekken 13 bussen uit Eindhoven en 2 bussen uit Hendrik Ido Ambacht.

 

Uitsluitend online verkoop:

De verkoop vindt uitsluitend plaats via internet via PSV.nl/tickets, er vindt geen verkoop plaats via het loket van PSV Kaartverkoop.

 

Voorrangsverkoop:
Maandag 25 april om 09.00 uur tot en met donderdag 28 april 08.00 uur. Supporters met 20 of meer loyaliteitspunten ( /- 1.200 personen)

Reguliere verkoop:
Donderdag 28 april om 09.00 uur. Supporters met een PSV Uitkaart.
Einde verkoop:
Uiterlijk donderdag 5 mei, 12.00 uur

Voorwaarden:
- Voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.
- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen met je relatienummer op PSV.nl/ticketaccount).
- Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond. De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

 

Online verkoop

Er vindt uitsluitend online verkoop plaats en niet via het loket van PSV kaartverkoop.

 

  1. Ga naar PSV.nl/tickets
  2. Klik naast de wedstrijd Feyenoord - PSV op ‘nu in de verkoop’ of ‘voorrang gestart’
  3. Kies de gewenste vervoerswijze, ‘bus Philips Stadion’ of ‘bus Hendrik Ido Ambacht’
  4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op ‘bestel’
  5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op ‘bestelling afronden’. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
  6. Indien je voor vervoerswijze ‘bus’ hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
  7. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
  8. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
  9. Kies je gewenste betaalmethode en klik op ‘betalen’ en vervolg de procedure op de betaalpagina
  10. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

 

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

 

Prijs:

Busreis inclusief toegangskaart:

PSV Supporters Club Cardhouders € 22,00

PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,00

 

Opmerkingen buscombi:

Busnummers 1 tot en met 9 vertrekken om 13.45 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion, busnummers 10 tot en met 13 om 14.15 uur van de Zuidzijde van het Philips Stadion.

De bus vanuit Hendrik Ido Ambacht vertrekt om 15.00 uur vanaf het parkeerterrein Sandelingen Oost (Shell station/AC restaurant), afslag 23 van de A16.

Opstappers in Hendrik Ido Ambacht: Let op, parkeer je auto aan de overzijde van de A16 en loop dan via de loopbrug naar het vertrekpunt. De bussen stoppen op de terugweg dan bij je auto.

 

Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig.

 

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

 

Rolstoelkaarten:

Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

 

Let op:

Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

 

Laatst bijgewerkt : 5 mei 2022 - 15:11