Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Rob:

Blog van Rob:

Dag van de Arbeid

1 mei 2022 - Door: Rob

Het was vandaag ‘De dag van de Arbeid’. En het moet gezegd worden, onze Kees had er een hoop arbeid in gestopt. Niemand minder dan Django Wagner op het podium, een werkelijk propvol supportershome vol vrolijke fans die een hele hoop bier naar binnen werkten, getapt door allerlei knappe arbeidskrachten.

Over drank hadden we trouwens toch al niet te klagen. Een paar uur vóór de wedstrijd betrad een delegatie uit Kruikenstad onze bestuurskamer, met als presentje een fles Schrobbelèr. We hebben die maar niet geopend, want ja, we waren natuurlijk wel in functie. Ik denk dat we die binnenkort dan maar tijdens een bestuursvergadering meester gaan maken. Dus kijkt u er niet raar van op als er ineens heel bijzondere besluiten worden genomen.

Nadat de Kruikenzeikers ons plechtig hadden beloofd géén punten uit Eindhoven mee te nemen, hebben wij andersom beloofd het doelsaldo van Willem II niet heel erg beroerd te maken. Niet verklappen aan die Tilburgers, maar dat is bij gebrek aan een scorende spits best makkelijk beloofd. Je snapt nu vast ook dat die eigen goal van Willem II onderdeel is van die belofte. Je gaat het pas zien, als je het doorhebt.

Persoonlijk hoop ik overigens dat Willem II het gaat redden om in de eredivisie te blijven. Als ex-import-Kruik heb ik altijd een zwak gehad voor die club. Dus kom op, Kevin Hofland, werk aan de winkel!   

Even terug naar dat geweldige feest in ons home na afloop. Ik weet vanaf nu dat Kali een prachtvrouw is, Milena ook en dat ze mooie blauwe ogen schijnen te hebben. Maar belangrijker: aldaar hebben we met elkaar afgesproken dat AZ volgende week wint en wij natuurlijk ook. Dan is het met nog twee wedstrijden te gaan nog verrekte spannend. We weten allemaal, dat de godenzonen altijd wat moeite hebben om met spanningen op de laatste wedstrijddag.

Zou het dan toch weer zo gaan werken??

#Eendrachtmaaktmacht

Laatst bijgewerkt : 1 mei 2022 - 23:29