Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Reactie op eis van de UEFA

Reactie op eis van de UEFA

27 okt 2022

Met teleurstelling hebben wij kennisgenomen van de eis van de UEFA die aan PSV is gesteld. PSV supporters zijn niet welkom bij de uitwedstrijd tegen Bodo Glimt én een fikse geldboete incl. schadevergoeding aan Arsenal. Onze teleurstelling richt zich vooral op de korte termijn waarbinnen deze maatregel genomen wordt. Veel supporters hebben al reizen en wedstrijdkaartjes gekocht. Voor hun vooral komt deze maatregel hard aan.

We moeten echter ook erkennen dat deze maatregel niet onverwacht komt. PSV is al diverse keren gewaarschuwd door de UEFA en na de gebeurtenissen bij Arsenal konden we wachten op een dergelijke straf van de UEFA.

We kunnen wel blijven zeggen dat de grote groep wéér moet lijden onder het gedrag van een kleine club raddraaiers. Maar het lijkt er niet op dat dat effect heeft. Die kleine club blijft het verpesten voor alle andere PSV supporters. Zo lang het gedrag niet wijzigt zullen wij getroffen worden door steeds strengere maatregelen van de UEFA. Wij hebben ons lot zelf in handen, blijven we accepteren dat ons plezier door een kleine groep verpest wordt? Of willen we daar wat aan doen?

Voor nu de oproep aan iedereen die het aangaat: kappen met die onzin! Je verpest het voor ons allemaal, wij zijn er klaar mee én je steunt er de club niet mee!

PSV informeert de supporters die geboekt hebben voor de wedstrijd naar Bodo zodra de besluitvorming definitief is.

Laatst bijgewerkt : 27 okt 2022 - 16:29