Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Rob:

Blog van Rob:

Heeft de UEFA ook het (groene) licht gezien?

4 nov 2022 - Door: Rob

Wat een werkelijk erg bijzondere awayday! 

De afstand van zo'n 2.500 kilometer vanaf Eindhoven heeft ons er toch maar van weerhouden een busreis te organiseren. Dus zelf op tijd vliegtickets geregeld, hotelleke en een dikke jas voor tijdens de wedstrijd. Maar díe hebben we niet nodig gehad. Gewoon de wedstrijd kunnen bekijken in een poloshirtje met korte mouwen, zo warm was het. In de kroeg ja. De reden daarvoor ga ik niet meer op in. Genoeg gedaan en binnenkort praten we daar nog eens over door in de zogeheten Klankbordgroep.

Maar het in allerijl georganiseerde alternatief was super mooi. Een ramvolle kroeg, lekker 1e biertje vanuit PSV, de Zingende Slager en supporters uit alle geledingen door elkaar. Wat kunnen 'wij' dat dan toch weer ontzettend goed. Twee dagen achter elkaar was het Eindhovens carnaval in Bodø. Zou de Uefa nú ook meegekeken hebben?

De wedstrijd zelf was, zoals dat heet, een zakelijke overwinning. Waarom we hier in Eindhoven niet van gewonnen hebben, is me een raadsel. Nu op naar de tussenronde met vast een gave tegenstander. Kom maar op!

Misschien wel het meest indrukwekkende van deze reis, was echter niet het voetbal, of de sfeer, maar het Noorderlicht. We hebben het mogen zien, een unieke ervaring! Geloof het of niet, dat was toch een momentje dat de PSV supporters stil waren. Het enige moment.

Laatst bijgewerkt : 4 nov 2022 - 12:04