Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Meld je aan voor de ALV en Talkshow met Marcel Brands!

Meld je aan voor de ALV en Talkshow met Marcel Brands!

10 nov 2022

Op maandagavond 12 december vindt de Algemene Ledenvergadering van de Supportersvereniging PSV plaats in het Supportershome. In de volgende editie van De PSV Supporter lees je de agenda, het jaarverslag en de notulen van de vorige ALV. 

ALV in hybride vorm

De afgelopen twee jaar hebben we, vanwege de corona-pandemie, de ALV digitaal gepresenteerd. Dit jaar gaan we dit hybride doen. Dit betekent dat je zelf mag kiezen of je ALV wilt bijwonen in het Supportershome óf deze thuis vanaf je laptop volgt. Je kunt dit aangeven via het aanmeldformulier. De ALV start om 19:00 uur. 

Winactie is verlopen...

Talkshow Eeuwig Trouw met Marcel Brands en Theo Lucius

Na afloop van de ALV wordt de talkshow 'Eeuwig Trouw' gehouden. Leden die de ALV in het Supportershome bijwonen, mogen daarna ook te gast zijn bij de talkshow met Marcel Brands en Theo Lucius. Je bent hier natuurlijk niet verplicht toe. De talkshow start rond 20:30 uur en duurt tot uiterlijk 22:00 uur en wordt ook in hybride vorm (zowel fysiek als digitaal) gepresenteerd. Leden die de ALV digitaal hebben gevolgd ontvangen een link om ook de talkshow digitaal bij te wonen. 

Voor vragen over de ALV of talkshow kun je contact opnemen met info@supver-psv.nl

Laatst bijgewerkt : 17 nov 2022 - 10:45