Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Rob: Drama in dertig delen

Blog van Rob: Drama in dertig delen

15 jan 2023 - Door: DvG

Dertig doelpogingen, zegt Rik op Twitter. Ik vermoed dat Fortuna met enig Fortuin er twee heeft gehad. Of eigenlijk één, want die tweede was gewoon vet buitenspel. Niet dat 'we' het zelfs maar enigszins daar op hadden moeten laten uitkomen, maar toch. Als het niet meezit, dan zit het ook niet mee.

Wat is er toch aan de hand met onze aanvallers? Hoe kan dat? Ik heb me kapot geërgerd (en zover ik weet alle supporters) aan de manier waarop er werd omgegaan met al die kansen, maar vooral hoe sommige spelers uitstralen dat ze Messi zelf zijn, inclusief allerlei gebaren naar ons uitvak. Of ze nu leuk of cynisch bedoeld zijn: ga nondeju gewoon voetballen, die kansen benutten omdat dát is waarvoor je op het veld staat, waarom je ons shirt mág dragen, waarom wij altijd maar weer achter jullie aan reizen en ohja, ook: waarvoor je vet betaald wordt. En waarom je uiteindelijk bijvoorbeeld naar een club als Chelsea kan. 

Misschien bijzaak voor wat spelers, maar Eindhovuh hunkert er naar om kampioen te spelen. De hegemonie vanuit Amsterdam te doorbreken. Het Stadhuisplein weer vol te hebben. De Champions League mee te mogen maken. En dan zó op het veld staan, zó ogenschijnlijk ongeinspireerd een beetje ballen in Sittard, zó met je supporters omgaan. Ruud: doe er wat aan! Breng jouw temperament, jouw vuur en jouw wil om te winnen eens voor 10% over op de jongens. Dan pas gaat het gebeuren.

Laatst bijgewerkt : 15 jan 2023 - 17:53