Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Rob: Geen tijd voor Calimero

Blog van Rob: Geen tijd voor Calimero

5 feb 2023 - Door: DvG

Nee, ik ga geen Calimero zijn.Had ik vóór de wedstrijd al besloten. Dus niet zeiken over het feit dat we ditmaal 'maar' 750 fans mee mochten nemen vanwege wat gedoe in de vorige editie. Ik heb ook vooraf besloten om alle beslissingen van Makkelie te accepteren. Want een marchanderende scheidsrechter in de Kuip is gewoon een altijd aanwezige factor, dus dat moet je van tevoren incalculeren. Niet achteraf over lopen zeiken, dus.

 

Dus: Obispo hoorde die rode kaart te krijgen, doorspelen bij de knock out van Mwene is volstrekt logisch en 9 minuten extra speeltijd moet wel terecht zijn geweest. Nou ja, ik neem m'n eigen besluit om geen Calimero te zijn, nu wel erg serieus. 

 

Het belangrijkste moment tijdens deze belangrijkste bijzaak in het leven, was het 'hart onder de riem' voor onze Thijs Slegers. Ongelooflijk hoe mooi Feyenoord en PSV supporters hierin samen optrekken! 

 

Wat misschien wel het meest opvallend was van de wedstrijd zelf, althans voor mij, was de vechtlust en de energie van onze jongens. Wat een wereld van verschil met de wedstrijden zoals tegen Emmen en Fortuna! Zo kan het dus ook. Herstel, moet het dus ook. Deze lijn doorzetten biedt nog alle kansen, er is immers nog bijna een half seizoen te spelen. Nu nog wel die oliedomme overtredingen elimineren. En ohja, ook graag íets meer lijn in het spel. Ow, wacht, ook de goedkeuring om er volgend jaar gewoon weer met 1.200 man bij te zijn.

 

Zie je, ik ben best snel tevreden. Zo'n grote kale graaier ben ik nu dus ook weer niet.

 

#Eendrachtmaaktmacht

Laatst bijgewerkt : 5 feb 2023 - 18:23