Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Rob: Af

Blog van Rob: Af

23 feb 2023 - Door: DvG

Vanavond was niet goed. Natuurlijk al door de te beperkte overwinning van onze jongens en al helemaal als je beseft dat er in de eerste helft nul doelpogingen zijn ondernomen. Onlogisch als je start met een achterstand van drie goals. 

 

Maar dan de slotfase, waarin een of andere, zichzelf nu vast stoere held noemende gast, het veld betreedt. De keeper van Sevilla gaat aanvallen. Ongelooflijk. Wat verziek je het dan voor de club, voor de wel echte supporters en ja, eigenlijk ook voor jezelf. De beelden van de aanval gaan viral, de wereld rond. Met de naam van onze club daarbij. Met als onderschrift dat het om een PSV-fan gaat. Maar sorry, als je dit doet dan ben je geen PSV-fan. Dan heb je wellicht de behoefte om je stoerheid en status te ontlenen aan het shirt van PSV, of dat van een supportersgroep, maar PSV-fan? Nee. Dat deze gast in de media PSV-fan wordt genoemd, doet mij pijn. En doet velen met mij pijn. Dus Rik Elfrink, Marcel Brands en alle anderen: helpen jullie mee om hem die eretitel niet te gunnen? En mócht hij lid zijn van de Supportersvereniging, dan gaan wij in ieder geval over tot passende maatregelen, zoals royeren. 

 

Om niet helemaal in mineur te eindigen: het afscheid van Cody Gakpo was prachtig. Het applaus, het prachtige doek op de Oosttribune en ons eigen momentje met Cody laten zien wie de echte supporters zijn. Daar is geen aanval op een keeper voor nodig. Dan ben je af.

Laatst bijgewerkt : 23 feb 2023 - 22:53