Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoop informatie NEC - PSV bekend

Kaartverkoop informatie NEC - PSV bekend

3 mrt 2023

N.E.C. – PSV (01/04/2023)

 

Competitie:

Eredivisie

Datum en aanvang:

Zaterdag 1 april 2023, 20.00 uur

Aantal kaarten:
Totaal 500, waarvan 450 buscombi en 50 autocombi

Voorrangsverkoop 1:
Maandag 6 maart om 10.00 uur. Supporters met 87 of meer loyaliteitspunten ( /- 50 personen)
Voorrangsverkoop 2:
Woensdag 8 maart om 09.00 uur. Supporters met 37 of meer loyaliteitspunten ( /- 500 personen)
Reguliere verkoop:
Vrijdag 10 maart om 09.00 uur. Supporters met een PSV Uitkaart
Einde verkoop:
Uiterlijk donderdag 30 maart

Voorwaarden:
- Voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.
- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen met je relatienummer op PSV.nl/ticketaccount).
- Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond. De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Online verkoop

Er vindt uitsluitend online verkoop plaats via PSV.nl/tickets en niet via het loket van PSV Kaartverkoop. Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

 

Prijzen:

Autocombi € 12,00

Busreis inclusief toegangskaart:

PSV Supporters Club Cardhouders € 22,00

PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,00

Autocombi:

Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag tussen 19.20 uur en 19.35 uur te worden omgewisseld op de carpoolplaats in Wijchen langs de A326.

Je dient verplicht met de auto te reizen, het is niet toegestaan om met andere wijzen van (openbaar) vervoer te reizen. Tevens is het niet toegestaan om voorafgaand of na afloop van de wedstrijd het centrum van Nijmegen te bezoeken.

Legitimatie Club Card verplicht

Opmerkingen buscombi:

De bussen 1 t/m 4 vertrekken om 17.15 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion.

De bussen 5 t/m 7 vertrekken om 17.45 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief vertrekpunt in Oss (Ventweg bij de Mc Donalds, afslag 52 van de A59). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan dien je ‘bus Oss’ te boeken. Deze bus vertrekt om 18.15 uur.

Rolstoelkaarten:

Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:

Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

 

Laatst bijgewerkt : 3 mrt 2023 - 16:57