Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoop informatie Spakenburg - PSV bekend

Kaartverkoop informatie Spakenburg - PSV bekend

21 mrt 2023

SV Spakenburg - PSV (04/04/2023)

Competitie

TOTO KNVB beker

Datum en aanvang

Dinsdag 4 april 2023, 20.00 uur

Aantal kaarten
Er zijn 300 kaarten beschikbaar, uitsluitend voor de buscombi.

Uitsluitend online verkoop

De verkoop vindt uitsluitend plaats via internet via PSV.nl/tickets, er vindt geen verkoop plaats via het loket van PSV Kaartverkoop.

Voorrangsverkoop
Dinsdag 21 maart 09.00 uur. Supporters met 53 of meer loyaliteitspunten ( /- 300 personen)
Reguliere verkoop
Donderdag 23 maart om 09.00 uur. PSV Uitkaarthouders.
Einde verkoop
Uiterlijk vrijdag 31 maart om 12.00 uur

Voorwaarden
- Voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.  

- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen op PSV.nl/ticketaccount).
- Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond. De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

 

Prijs

Busreis inclusief toegangskaart:

PSV Supporters Club Cardhouders € 28,00

PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 38,00

 

Buscombi

De bussen vertrekken om 16.30 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. 

Er is een alternatief opstappunt in Hedel (17.30 uur), parkeerterrein ‘de Lucht’, tussen afslag 17 en 18 van de A2. Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden. Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Legitimatie en Club Card verplicht. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV Kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:

Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden

Laatst bijgewerkt : 21 mrt 2023 - 11:03