Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie bekerfinale

Verkoopinformatie bekerfinale

11 apr 2023

INFORMATIE TOTO KNVB BEKERFINALE (30/04/2023)

TOTO KNVB Bekerfinale Ajax - PSV

Datum en aanvang
Zondag 30 april 2023, 18.00 uur

Speellocatie
De Kuip

Tickets en vervoerswijze
Voor PSV-supporters zijn 17.500 tickets beschikbaar, waarvan 3.000 kaarten voor vervoer per auto. De overige kaarten zijn beschikbaar in combinatie met georganiseerd busvervoer.

De PSV Uitkaart is niet verplicht. Tickets zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Bij het omwisselen dien je jouw persoonlijke PSV (Seizoen/Supporters) Club Card, legitimatiebewijs en omwisselbiljet te tonen. Jouw gegevens op deze 3 documenten moeten overeenkomen, anders ontvang je helaas geen ticket voor de wedstrijd.

Prijzen
Autokaart (inclusief parkeerkaart op P-Beverwaard) € 67,50
De kaarten de auto bevinden op de lange zijde in de vakken OO, P en PP.

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 62,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 67,00
De kaarten in combinatie met de bus bevinden zich op de korte zijde in de vakken Q, R, S, T, U, X, QQ, RR, TT en UU. Buscluster 1 vanuit Eindhoven zit op vak X. Buscluster 2 en 3 en de eerste bussen van de overige opstappunten zitten op de 1e ring. De overige bussen zitten op de 2e ring.

Verkoop
De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar, met uitzondering van kaarten voor de begeleider van leden van de Phoxy Club en FC PSV en Seizoen Club Cards op bedrijfsnaam en de Family Corner.

Voorrangsverkoop 1
Dinsdag 11 april, 10.00 uur, supporters met 4 of meer loyaliteitspunten ( /- 5.000 supporters. Eén kaart per (S)CC.

Voorrangsverkoop 2
Woensdag 12 april, 09.00 uur, PSV Seizoen Club Cardhouders. Eén kaart* per Seizoen Club Cardhouder.
* Met uitzondering van PSV Seizoen Club Cards op bedrijfsnaam en begeleiders op de Family Corner, deze kunnen één kaart per Seizoen Club Card kopen.

Voorrangsverkoop 3
Donderdag 13 april, 09.00 uur. Leden PSV FANclub (Phoxy/FC PSV), 2 kaarten per lidmaatschap. Leden Supportersvereniging PSV, één kaart per CC.

Reguliere verkoop
Vrijdag 14 april, 09.00 uur. PSV Club Cardhouders, één kaart per CC.

Loyaliteitspunt
Indien je de wedstrijd hebt bezocht, ontvang je na afloop van de wedstrijd 1 loyaliteitspunt.

Autocombi
Je dient verplicht met de auto te reizen en te parkeren op P-Beverwaard. Het omwisselen van de autokaart gebeurt op de wedstrijddag tussen 14.30 uur en 17.00 uur op parkeerterrein P-Beverwaard (Charles Binghamweg) in Rotterdam. Op vertoon van je toegangskaart reis je met een rechtstreekse tramlijn naar De Kuip. Het is niet toegestaan om voorafgaand of na afloop van de wedstrijd het centrum van Rotterdam te bezoeken.

Busreis
Er zijn meerdere vertreklocaties. Bij aankoop van een ticket krijg je geen vast busnummer toegewezen, je kunt hierdoor samen met een groep in dezelfde bus reizen. Ook als je niet tegelijk hebt geboekt.
Bij het boeken van je ticket geef je aan welke vertreklocatie je wilt gebruiken, dit is niet meer te wijzigen na het boeken.

Het is niet mogelijk om zelf een busreis te organiseren vanaf een eigen vertreklocatie.

Familiebus
Voor gezinnen die met kinderen de wedstrijd willen bezoeken, rijden er speciale familiebussen. Deze bussen vertrekken vanaf PSV Campus De Herdgang. In De Kuip zitten alle supporters uit de familiebussen bij elkaar op de 2e ring.

Busclusters vanuit Eindhoven
Vanuit Eindhoven vertrekken naar verwachting zo’n 7.000 supporters in 150 bussen. Om die vertrekprocedure zo soepel mogelijk te laten verlopen, worden de tickets verkocht per cluster van /- 1.000 plaatsen. Vanaf 11.00 uur is er bij het Philips Stadion ook al een FANzone ingericht.

Het is niet mogelijk om in een eerder buscluster te reizen dan waarvoor je hebt geboekt, je kunt wel in een later buscluster instappen.

Vertreklocaties bus
Eindhoven
Noordzijde van het Philips Stadion, bussen in clusters

Arnhem
Parkeerterrein Planken Wambuis, afslag 25 van de A12/A50

Raalte
Parkeerterrein van TCR tours, Spitsstraat 14 Raalte

Weert
Parkeerterrein aan de Parallelweg bij het NS station Weert

Lage Zwaluwe
Parkeerterrein P&R bij het NS station Lage Zwaluwe

De vertrektijden van alle locaties worden dinsdagmiddag 25 april per mail gecommuniceerd.

Rolstoelkaarten
Er zijn 35 setjes rolstoelkaarten beschikbaar. De rolstoelkaart kost € 43,- en is inclusief gratis parkeren bij De Kuip. Per rolstoel kan maximaal één begeleider mee, de kaart voor de begeleider is gratis. Bestellen kan via een mail aan kaartverkoop@psv.nl.

FANzone
Op de korte zijde binnen de hekken van de Kuip is er een PSV FANzone ingericht met diverse activiteiten, optredens van artiesten en catering. Deze FANzone is alleen toegankelijk voor supporters die met de bus reizen en sluit om 17.00 uur.

Op PSV.nl/bekerfinale vind je nog meer informatie.

Let op
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond. De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 11 apr 2023 - 10:45