Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Rob: Nét wel

Blog van Rob: Nét wel

30 apr 2023 - Door: DvG

BAM! In een seizoen van net niet, hebben we dan toch een hoofdprijs gewonnen. Nu net wél. Voor de poorten van de hel weggesleept in een mega spannende wedstrijd, met een zenuwslopende penaltyserie, gesteund door zo'n 17.500 supporters. Die reden in een file van 178 bussen richting de Kuip. Een ongelooflijke organisatie, waarbij natuurlijk niet alles ging zoals vantevoren bedacht, maar uiteindelijk is iedereen er gekomen. 

 

Het was ook een wedstrijd die bol stond van incidenten op het veld. Dat blijft me verbazen, hoe vaak spelers een bijna-doodervaring meemaken en dan toch binnen no-time op zoek gaan naar de volgende bijna-doodervaring. De laatste keer dat ik bijna dood was, heb ik er maanden over gedaan om weer een beetje op niveau te komen. 

 

Los van wat spreekkoren, was het volgens mij een prachtige dag in een prachtige sfeer met uiteindelijk een prachtig resultaat! Gefeliciteerd Ruud, staf en selectie. Mooie bijvangst: 4 x winnen van de godenzonen in één seizoen. Hebben we dat eerder meegemaakt??

 

Nu die tweede plek in de competitie vasthouden, Feyenoord de titel gunnen en volgend seizoen een heel seizoen van net wél! 

 

Eendracht maakt Macht

Laatst bijgewerkt : 30 apr 2023 - 23:31