Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Rob: Ruud, bedankt!

Blog van Rob: Ruud, bedankt!

25 mei 2023 - Door: MD

Ruud van Nistelrooij is vertrokken. Ongelooflijk jammer dat een icoon van de club op deze manier, via de achterdeur,  weg is gegaan. Wat ook de exacte achtegrond is van zijn keuze, dit past zo ontzettend níet bij bij onze club. Onze club hoort een club van saamhorigheid en rust te zijn.

Het is te onrustig bij ons PSV, terwijl de club gewend is aan rust binnen de gelederen. Al helemaal nu is de club gebaat bij die rust, zo vlak voor een immens belangrijke slotwedstrijd. Het wordt tijd dat het bestuur van PSV weer zorg draagt voor die rust. Dat de gelederen gesloten blijven, zodat het behalen van het landskampioenschap en deelname aan de Champions League weer het allerbelangrijkste wordt. Belangrijker dan spelers, coach, bestuur en RvC.

Na afloop van het seizoen zal er door alle betrokkenen binnen PSV een stevige evaluatie moeten plaatsvinden. Wat er nu gebeurd is kan én mag niet meer voorkomen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de juiste conclusies zullen worden getrokken en er keuzes worden gemaakt die PSV alleen maar sterker maken.

Wij willen Ruud ontzettend bedanken voor wat hij voor de club en haar suppprters heeft betekend. Als speler en als hoofdcoach. Niet dat we het altijd eens waren met de keuzes van Ruud van Nistelrooij in het afgelopen jaar, dat hoort er bij. We hebben genoten van zijn gedrevenheid en wil om te winnen. We hopen dat wij hem snel weer bij PSV, in welke rol dan ook, mogen terugzien. Hij zal altijd één van onze grootste clubhelden zijn!

Ruud bedankt én tot ziens!

Laatst bijgewerkt : 25 mei 2023 - 14:52