Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoopinformatie Almere City - PSV bekend

Kaartverkoopinformatie Almere City - PSV bekend

25 aug 2023

Competitie
Eredivisie

Datum en tijdstip
Zaterdag 23 september 2023, 20.00 uur

Aantal kaarten
Er zijn 400 kaarten beschikbaar, 300 voor de buscombi en 100 voor de autocombi.

Uitsluitend online verkoop
De verkoop vindt uitsluitend plaats via internet via PSV.nl/tickets, er vindt geen verkoop plaats via het loket van PSV Kaartverkoop.

Uitsluitend online verkoop
De verkoop vindt uitsluitend plaats via internet via PSV.nl/tickets, er vindt geen verkoop plaats via het loket van PSV Kaartverkoop.

Voorrangsverkoop 1
Vrijdag 25 augustus 09.00 uur. Supporters met 76 of meer loyaliteitspunten ( /- 100 personen)

Voorrangsverkoop 2
Maandag 28 augustus 09.00 uur. Supporters met 47 of meer loyaliteitspunten ( /- 400 personen)

Reguliere verkoop

Woensdag 30 augustus 09.00 uur. Supporters met een PSV Uitkaart.

Einde verkoop
Uiterlijk donderdag 21 september om 12.00 uur

Voorwaarden
- Voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.
- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen op PSV.nl/ticketaccount).
- Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond. De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs
Autocombi € 13,00

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 25,50
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 35,50

Autocombi
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag vanaf 18.30 uur te worden omgewisseld bij het bezoekersvak. Bij je ticket ontvang je een routebeschrijving naar de parkeerplaats bij het bezoekersvak.. Legitimatie (digitale) clubcard verplicht.

Buscombi
De bussen vertrekken om 16.45 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. Er is een alternatief opstappunt in Vianen (Parkeerterrein van der Valk, afslag 11 van de A2). De bussen vanaf Vianen vertrekken om 17.45 uur. Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig. Legitimatie (digitale) Club Card verplicht.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten:

Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 25 aug 2023 - 11:24