Home > Nieuws > Gelijkspel in de UEFA Youth League

Gelijkspel in de UEFA Youth League

PSV u19 pakt vierde punt in tweede wedstrijd

3 okt 2023 - Door: Noel Van de Laar

PSV u19 is er vanmiddag niet in geslaagd om de overwinning in Londen van twee weken geleden een passend vervolg te geven. Hoewel het team van trainer Vincent Heilmann vrijwel de gehele wedstrijd de bovenliggende partij was werd dat niet uitgedrukt in de score. Sevilla kwam vlak voor rust, tegen de verhouding in, op 0-1. Sergio Martinez kopte de corner via een PSV-verdediger in het doel. PSV kwam na een kwartier spelen in de tweede helft op gelijke hoogte. Na een overtreding in de zestien op Tay Abed meldde Jason van Duiven zich even later voor de te nemen penalty. De talentvolle spits schoot de buitenkans keurig binnen, in de kruising en dus onhoudbaar voor de Spaanse doelman.

Door: Noël van de Laar

Doordat de jeugd van Lens de eerste overwinning op Sevilla wel een goed vervolg wist te geven door thuis met 1-0 te winnen van Arsenal staat PSV u19 op een tweede plek met vier punten uit twee gespeelde wedstrijden. Over drie weken wacht dan het duel met de Franse koplopers, die met zes uit twee punten bovenaan staan.

Laatst bijgewerkt : 3 okt 2023 - 17:53